Založ si blog

Prezidentka Čaputová, kto podľa Vás útočí na celú spoločnosť?

Dňa 13.10.2022 ste poskytla rozhovor Denníku N, kde je titulok: Ide o útok na celú spoločnosť. Ako ste to myslela? Kto útočí na celú spoločnosť?

Citujem z článku:
Alibizmus si v tejto chvíli nemôžeme dovoliť. Ak vláda nevie vládnuť, tak vládnuť nemá, hovorí deň po vražde na Zámockej ulici prezidentka Zuzana Čaputová.

Je ešte Slovensko bezpečná krajina pre všetkých ľudí bez rozdielu?

Je evidentné, že po tom, čo sa stalo včera v noci, akoby Slovenská republika nebola schopná zabezpečiť bezpečie pre všetkých. Myslím, že sa na to treba pozrieť v širšom kontexte a ísť aspoň trochu do histórie. Odborníci na škále od duševného zdravia, sociológie až po právo už roky upozorňujú na to, že sa vo verejnom priestore, v diskusiách, najmä na sociálnych sieťach, ale aj vo verejných prejavoch politikov toleruje nenávistný prejav vo verbálnej rovine, bez akejkoľvek odozvy a už vôbec nie trestnoprávnej.

Akoby štát nebol schopný zabezpečiť bezpečie napriek tomu, že tu sú známky a signály, že niekto má nenávistné prejavy alebo sa dokonca vyhráža zabitím, čo je trestný čin. Napriek tomu, že tomuto čelíme dlhé roky a upozorňujeme na to, sa nestalo dostatočne veľa konzekventných skutkov v podobe trestnoprávnych odsudzujúcich rozsudkov, ktoré by mali odstrašujúci a preventívny účinok. Z tohto dôvodu rozumiem, a po včerajšku obzvlášť, že LGBTI komunita sa necíti bezpečne.

Koniec citácie.

Vy si uvedomujete, že bezpečne na Slovensku sa necítia i iní ľudia? Ja azda nie som človek? Mne ste prečo nepomohla ? Vy pomáhate len určitým ľuďom? Ja som si naivne myslela, že ste platená ako prezidentka všetkých Slovákov.
Tak to napravte a pomáhajte aj v iných prípadoch vo verejnom záujme. Alebo bezdomovci Vás nezaujímajú?

I keď v skutočnosti ste nikomu tým nepomohla, keď ste sa zúčastnila pochodu. Lebo Ľútosť ešte nič nevyriešila. Prečo ste neriešila túto oblasť pred touto udalosťou? Uvedomujete si, že zmeniť myslenie ľudí nestačí jeden pochod, je to dlhodobá práca a to musí urobiť každý sám?

A začať by ste mala sama od seba. Mala by ste prestať kryť trestnú činnosť Rezešovcov, kryť lajdácku prácu premiéra Hegera, ministra vnútra Mikulca, policajného prezidenta Hamrana, generálného prokurátora Maroša Žilinku, špeciálneho prokuratora Daniela Lipšica.

Chápem, týmto by ste tak ľahko politické body vo verejnosti nezískala a možno by ste naštvala niektorých bohatých ľudí a ešte polícia by skutočne musela veľké rozkrádačky i vyšetrovať. To asi nie je vo Vašom záujme, keď ste tak neurobila.

Dúfam že mi verejne odpoviete prečo ste to neurobila. Ja som iný človek ako tí, ktorých ste si zastala na pochode?
A prečo polícia a prokuratúra nepracuje i s verziou, že šlo o vraždu zo žiarlivosti a robia z toho v tak krátkom čase teroristický čin? To už stihli zistiť? Nemá byť pri vyšetrovaní viacero verzií? Alebo sa to niekomu hodí manipulovať verejnosťou, aby ste nás mohli viac kontrolovať?

Viete o tom, že kryť trestný čin je trestné? To ako právnička by ste mala vedieť. Vy kryjete ututlané tunelovanie VSŽ Košice a jeho nevyšetrovanie. Taktiež kryjete to, že v skutočnosti sa dá liečiť rakovina stravou, pokiaľ sa zistí v rannom štádiu. Uvedomujete si, koľko ľudí tým zbytočne zomrie? Alebo Vám to je jedno? Kde je prevencia zdravia, prečo to neriešite? Prečo riešite len platy zdravotníkov?

Tak o akej tolerancii, bezpečí rozprávate? To Vám nevadilo, keď Slovenská republika nebola schopná zabezpečiť bezpečie pre mňa?

V tom rozhovore spomínate:

Alibizmus si v tejto chvíli nemôžeme dovoliť. Ak vláda nevie vládnuť, tak vládnuť nemá, hovorí deň po vražde na Zámockej ulici prezidentka Zuzana Čaputová.

Ak neviete pani Čaputová robiť prezidentku pre všetkých Slovákov, tak ju nerobte. Ste za to platená, uvedomujete si? Prečo Vám máme tolerovať Vašu doslova lajdácku prácu prezidentky? Vy sa nesprávate totiž ako prezidentka, ale ako rozmaznané dievčatko, ktoré rieši len banality, ale len to, čo chce.

Nevykládajte mi, že riešite teroristický čin, toto bola vražda a iné vraždy ste prečo neriešila? Nemala by ste to nechať na políciu? A prečo ste neurobila pochod aj za obete dopravnej nehody? Tiež je to tragické, že tam zomrelo 5 ľudí. A riešite už bezpečnosť tej zastávky? Nie som jediná, ktorá si to všimla, že je v zatáčke a nezabezpečená.
Ale na to by Vám nestačili len prázdne slová …

Pripomínám Vám, že ja som Vás ako prezidentku poprosila o pomoc už v decembri 2020.
Nepomohla ste mi.

https://popelka.blog.pravda.sk/2020/12/10/prezidentka-zuzana-caputova-a-generalny-prokurator-maros-zilinka/

Potom som Vás poprosila o pomoc začiatkom septembra 2022. Tiež ste mi nepomohla.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/02/zuzana-caputova-a-ustava-slovenskej-republiky/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/12/caputova-hamran-a-spravodlivost-po-slovensky/

Boris Kollár, predseda parlamentu SR mi tiež nepomohol:

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/11/boris-kollar-a-spravodlivost-pre-rezesovcov-podla-neho-neplati/

Roman Mikulec, Maroš Žilinka, Daniel Lipšic, Štefan Hamran mi tiež nepomohli:

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/21/maros-zilinka-stefan-hamran-roman-mikulec-a-daniel-lipsic-prosim-vas-zacnite-pracovat-v-prospech-obcana/

Tak o akej demokracii, toleranci, bezpečnosti a spravodlivosti pani prezidentka hovoríte? U Vás sú to len prázdne slová a v skutočnosti to sama nedodržiavate? Hovoríte o tom len vtedy, keď na Vás mieria fotoaparáty a kamery novinárov ale „skutek utek“? Vy si vážne myslíte, že sme idioti a nevidíme tu rozdielnosť vo Vašich slováách a činoch?

Nemala by ste začať sama od seba a od vyžadovať to aj od vládnych činiteľov, polície a prokuratúry?
Prečo ste mi nepomohla, i keď ako prezidentka na to možnosti máte?

Už to je absurdita, že ste dala štátne vyznamenanie Pavlovi Rychetskému, ktorý sa nikdy o to nezaslúžil o to, aby fungovala česká justícia…. písomne som ho žiadala o pomoc a nepomohol. Alebo Vy daváte vyznamenanie svojim kamarátom rovanko ako prezident Zeman v ČR anie podľa skutočných zásluh?

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/06/11/cesky-sudca-pavel-rychetsky-ceske-sudy-a-dotacie-do-sportu/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/10/sudcovia-prokuratori-a-ich-schopnosti/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/12/sudcovia-prokuratori-a-ich-schopnosti-2-cast/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/13/sudcovia-prokuratori-a-ich-dodrziavanie-zakonov-v-praxi-3-cast/

Ja osobne pochybujem o tom, že zvládate funkciu prezidentky. Vy nie ste aktivistka pre určité skupiny ľudí, ale prezidentka všetkých Slovákov. I bezdomovcov. Ako právnička sa ani nemožte vyhovárať na neznalosť práva. Tak prečo tak nekonáte? Máte v sebe rovnaký papalašizmus ako mal v sebe Dušan Dědeček pre nehodou? To znamená, že si robíte čo chcete a čo nechcete, ignorujete?

Sama ste netolerantná a nespravodlivá k bezdomovcom. I títo ľudia potrebujú pomocť. Ja som jeden z nich vinou Rezešovcov, slovenskej polície , slovenskej prokuratúry, slovenských politikov. Prečo ste mi zničili život a nepomohli? Kde berete tu drzosť pohrdať bezdomovcami? Robíte to tým, že ma ignorujete a nepomohli ste mi.
Máte právomoc odvolať premiéra Hegera, odvolať ministra Mikulca, verejne „riešiť Žilinku, Lipšica a Vy neurobíte nič. Len druhým rozprávate o tolerancii….

Ženská, to snáď nemyslíte vážne? Veď tú rozdielnosť vo Vašich slovách a činoch vidí i slepý.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/14/eva-rezesova-a-dusan-dedecek-rozhoduju-sudy-rozdielne-u-bohatych-a-u-beznych-ludi/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/15/pan-heger-mne-na-toto-vase-spravanie-ospravedlnenie-nestaci/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/eva-rezesova-a-prvy-rozsudok-v-madarsku-domace-vazenie/

Práca jednej vraj kvalitnej novinárky a ďalších novinárov

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/14/novinarka-pavla-holcova-a-nominace-na-cenu-cesky-goodwill-2022/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/30/igor-matovic-marek-vagovic-a-novinari-vyhlasenie-sefredaktorov/

Doplnenie 16.10.2022 17:25, ku vražde na Zámockej ulici:

Mala som na myslí túto informáciu, ktorú uverejnila redaktorka televízie JOJ:

Druhé doplnenie 16.10.2022:
Uviedla som to v liste prezidentke z decembra 2020, že požadujem prešetriť i túto kauzu, čo sa týka liečby rakoviny a požadovala som, aby to riešili i kandidáti na generálného prokurátora. Táto kauza mojej liečby spustila to, že som sa začala zaujímať o rozkrádanie VSŽ Košice. Súvisia obe kauzy spolu a prezidentka neurobila nič, ani to, aby oslovila ministra vnútra, nech to rieši. To urobiť mohla a neurobila.

https://popelka.blog.pravda.sk/2012/03/29/farmaceuticky-priemysel-rakovina-a-nemocnica-kosice-saca-a-s/

https://popelka.blog.pravda.sk/2013/01/04/gersonov-zazrak-alternativna-liecba-rakoviny-2/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/12/gersonova-terapia-liecba-rakoviny-2-cast/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/13/preco-pravda-o-zdravi-nikoho-nezaujima/

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2963371x
Priemerná čítanosť článkov: 15119x

Autor blogu

Kategórie