Založ si blog

Boris Kollár zakazujete nám premýšľať zdravým rozumom? Prestaňte šírit paniku. .

To by som bola rada, keby mi Boris Kollár vysvetlil, prečo sa zapodieva touto kauzou? Je azda vyšetrovateľ? Hovoril s páchateľom predtým?
A hlavne berie plat ako predseda parlamentu a za ten plat sa nevenuje svojej práci.

Keď som ho požiadala o pomoc ja, tak si dovolil ma ignorovať.
Novinári, to neviete politikov usmerniť, nech sa venujú tomu, čomu majú a nech nešíria absurdné výroky?

Keď som čítala tento titulok, tak som si myslela, že toto je nezmysel a napísal to nejaký doslova tzv. konšpiratívny web, kde sa človek nedozvie seriozne informácie. Ikeď ja na konšpiratívne weby neverím. A že je to len blbý žart. Ale uverejnila to SITA a Boris Kollár to povedal v Slovenskej televízii.

https://www.webnoviny.sk/kollar-si-nemysli-ze-by-vraha-zo-zamockej-inspirovali-vyroky-slovenskych-politikov-bol-to-neonacista-motivovany-breivikom/

Citujem z článku:
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) si nemyslí, že by sa Juraj K., ktorý v bratislavskom bare Tepláreň zastrelil dvoch ľudí, inšpiroval pri svojom čine výrokmi slovenských politikov.
Ako povedal v diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS, jeho motiváciou boli rasovo motivované vraždy v Spojených štátoch amerických.

U premiéra bol dvakrát
„Bol motivovaný Breivikom (Anders Behring Breivik, pozn. SITA) v Nórsku a potom na Novom Zélande (vraždy v Christchurch, pozn. SITA),“ povedal Kollár.

V manifeste páchateľa podla neho nie je ani jeden výrok slovenského politika, ktorý by ho motivoval. „Bol to neonacista. je tam manifest proti židom, homosexuálom,“ vyhlásil Kollár.
Rovnako ohrozene ako LGBTI komunita by sa podľa neho mohli v súčasnosti cítiť aj židia alebo politici. „Bol u premiéra dvakrát,“ pripomenul šéf parlamentu.

Ako sa zachová spoločnosť
Podľa opozičného poslanca a predsedu strany Hlas-SD Petra Pellegriniho bude v súvislosti s aktuálnym napätím rozhodujúce, ako sa zachová spoločnosť nasledujúce dni.
„Nie iba jeden deň alebo dva dni. Alebo do pohrebu. Ako bude reagovať väčšinová spoločnosť,“ skonštatoval Pellegrini s tým, že ak pobúrenie prejde za dva dni a spoločnosť sa nepoučí, situácia menšín sa nezlepší.
Koniec citácie.

Pán Kollár, keď som Vás poprosila o pomoc, nepomohol ste mi a ignoroval ste ma.

Aha, podľa Vás to bola nedoležitá téma a Slovákom tie rozkradnuté miliardy z VSŽ určite nechýbajú? Alebo čo mi chcete tvrdiť? Alebo podľa Vás si pomoc nezaslúžim? Alebo za to platený nie ste? Ale nie ste platený ani za vyšetrovanie vrážd a za vynášanie informácii z vyšetrovacieho spisu. A kto vobec dovolil a pustil informácie von do médií a politikom? Alebo po novom sa vraždy už vyšetrujú tak, že všetko z polície dopredu „vykecáte“ verejnosti a politikom?
A teraz sa Boris Kollár pasujete do role vyšetrovateľa?

Tu sú články, kde som Vás poprosila o pomoc a sú tam info, ktoré som Vám poslala.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/11/boris-kollar-a-spravodlivost-pre-rezesovcov-podla-neho-neplati/

Tu sú ďalšie informácie ku kauze Rezešovci a tunelovanie VSŽ Košice.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/eva-rezesova-a-prvy-rozsudok-v-madarsku-domace-vazenie/

To tak rychlo tuto vraždu stihli vyšetriť? O čo vlastne im ide, keď info dávajú verejnosti? A s inými verziami nepracujú? A prečo to dávajú do médií? Nenarušuje to vyšetrovanie a prečo ten únik informácii z vyšetrovania? Nemali by mlčať na verejnosti a vyšetrovať? Veď fakty verejnosti možu povedať, až všetko komplet vyšetria. Teraz sú na začiatku.

https://www.webnoviny.sk/vrazdu-na-zamockej-ulici-preklasifikovali-na-teroristicky-utok-za-jeho-schvalovanie-hrozi-10-rokov-za-mrezami/

Nie je to v iných prípadoch tak, že pri vyšetrovaní sa nesmú dávať informácie na verejnosť, aby sa nenarušovalo vyšetrovanie? Teraz to neplatí?

Minule to spomínal pán Mako v tomto rozhovore:

Makó o braní úplatkov: Bolo to jednoduché, na deti vtedy nemyslíte

A dúfam, že pán Žilinka, Lipšic, Kollár, Heger a Čaputová mi radi vysvetlia, prečo nepomohli mne. Lebo nie som homosexuál a ale požadujem vyšetrenie, kto ututlal vyšetrovanie VSŽ Košice plus ďalšiu kauzu, ktorú som spomínala v tomto nižšie pripojenom článku? A oni sú teraz platení , myslím tým polícia a prokuratúra len za to aby riešili túto menšinu? Prečo to nenechajú na vyšetrovateľov a pochybujem o tom, že tak rýchlo riešia ostatné vraždy. Alebo to je len zastrašovanie, aby náhodou ľudia nepožadovali skutočné vyšetrenie a skutočnú príčinu vraždy? Veď to by malo byť v záujme každého, i týchto pánov.

Túto vraždu nechám vyšetriť vyšetrovateľov, neviem o nej nič, len z médií. Ale som si vedomá, že by mali viac verzií a vyšetriť všetky a až potom informovať verejnosť. Alebo sú jasnovidci a vedia to dopredu?

A páni Žilinka, Kollár, Lipšic a Čaputová, Heger, prestaňte sa hrať so slovíčkami. Podstatné sú vaše činy a mňa zaujíma kauza VSŽ, tak sa jej venujte. Viete o nej dlhšiu dobu a nekonali ste.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/21/maros-zilinka-stefan-hamran-roman-mikulec-a-daniel-lipsic-prosim-vas-zacnite-pracovat-v-prospech-obcana/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/12/caputova-hamran-a-spravodlivost-po-slovensky/

A vysvetlite mi, prečo ste mi nepomohli, ani prezidentka. Lebo teraz bezdomovcov a rozkradnuté miliardy z VSŽ Košice neriešite a nevadí Vám ani to, že nekonala polícia a prokuratúra?
V žiadnej práci nefunguje to, že pracovník rieši len to, čo chce. Pracovník za svoj plat musí riešiť všetko, čo je v jeho pracovných povinnostiach. Vy to nerobíte. Vy si vyberáte, čo budete riešiť. Je to diskriminačné k ostatným skupinám obyvateľov. A okrem toho, neplníte si svoje pracovné povinnosti a za to ste kráľovsky platení.

A TV Joj klamala, keď po internete koluje táto informácia? Je to pravda alebo nie je? Túto otázku by si mali dať i politici, i novinári a hlavne vyšetrovatelia.

Používajte zdravý rozum a nešírte paniku. Alebo sa bojíte toho, že vyjdu na povrch iné doležitejšie kauzy, preto venujete obrovskú pozornosť týmto vraždám, aby ste odvrátili pozornosť?

Viete, ja si nevážim Slovákov za to, že vás vobec zvolili. Pretože i zvieratá si nevyberú najslabšie kusy za vodcov svorky. Vy viditeľne nepoužívate zdravý rozum.

Neviete o tom prípade vobec nič a šírite paniku.

Riešenie, aby k takým prípadom nedochádzalo v budúcnosti vidím skor v zmene školstva, tu máte tri inšpiratívne prednášky od ľudí z praxe.
Zaviedla by som na školách povinné sebepoznávanie, základy psychologie už na základných školách, aby mladí ľudia zvládali rozchody a aby nedochádzalo k šikane…..tých tém, ktoré by sa mohli na školách učiť je viac. Keď vám politikom a policajtom záleží na mladej generácii, tak navrhnete skor toto riešenie, ako absurdnú buzeráciu. Ale viem, nastáva ešte väčšia chudoba, tak nás chcete viac kontrolovať…..na našom dobre vám vobec nezáleží. Lebo keby vám na tom záležalo, tak by ste sa chovali inak a inak skutočne konali….v prospech nás všetkých.

Len sa divím, že novinári nemajú dosť zdravého rozumu, aby tieto vaše absurdity zastavili. Veď i malé deti majú viac zdravého rozumu ako vy politici.

Jan Mühlfeit: „Sebepoznání je nejdůležitější věc na světě, přesto se neučí na žádné škole“

Jan Mühlfeit – Pro Billa Gatese bych pracoval i za stravenky | LIDÉ Z PRAXE

Marian Jelínek: „To nejlepší vzniká bez motivace“

František Koukolík: O špatných lidech (tento pán má dobré prednášky, je to lekár)

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2966026x
Priemerná čítanosť článkov: 15133x

Autor blogu

Kategórie