Založ si blog

Pán Heger, mne na toto Vaše správanie ospravedlnenie nestačí

Ešte raz Vás žiadam, ak hovoríte, že Slovensko je slobodná a demokratická krajina, tak to dokážte. To myslím vážne. Je neprípustné, aby sa ktokoľvek kvôli svojmu spôsobu života mal báť o svoj život.

Platí to aj pre mňa? Mne ste prečo nepomohol? Lebo som bezdomovec vinou ututlaného tunelovania VSŽ Košice? To ste kresťan?
Vložila som Vám odkaz na článok na Váš FB, a poslala tento dopis aj mailom na úrad vlády SR.

Zastávate si len určité skupiny ľudí? Pre bezdomovcov tieto práva neplatia? Tým nepomáhate? Pre nich neplatí ani Ústava, ani Listina základných práv a slobod?

Na Vaše vyjadrenia som reagovala na základe tohto článku, lebo mi to pripadá, že vediete len prázdne reči a v skutočnosti to nemyslíte vážne. Pekne hovoríte, len keď Vás snímajú kamery alebo ste v médiach, ale v skutočnosti tak nekonáte.

Požiadala som Vás ako premiéra o pomoc viackrát a ignoroval ste ma. Prečo? Lebo z toho nemáte politické body? Lebo pri mojej pomoci by ste nemohol len tak naprázdno „kecať“? To by ste musel niečo skutočne aj urobiť: skontrolovať prácu ministra vnútra a minister vnútra by musel skontrolovať prácu policajného prezidenta. Prípadne mi možte pomocť i finančne, určite na to ako premiér máte fond. Neurobil ste nič z toho, ale ste ma viackrát ignoroval.

Ste za to platený ako premiér, nepožiadala som Vás o pomoc ako súkromná osoba. Jste oficiálne premiérom SR, pod Vás spadá minister vnútra Mikulec a pod neho spadá zase policajný prezident Hamran. Ani jeden z nich mi nepomohol.
Romana Mikulca som oslovila i mailom, i poštou ešte v júni 2020. Ignoroval ma, mail čítal.
Štefana Hamrana ako policajného prezidenta som oslovila v septembri 2022, i mailom, i poštou. Mail vyhodil bez prečítania, mám dokaz.

Tak moment, Vy nás chcete doslova sledovať, na to čas za naše dane máte, ale prácu, za ktorú ste platení, na to čas nemáte?

Prečo uprednostňujete len jednu skupinu ľudí? Oni sú lepší ako ja?
Ja som málo dokázala, tak ste sa rozhodol ako kresťan, že mám zomrieť v zahraničí na ulici? Čo ste Vy za človeka, keď vediete len prázdne reči v pracovnej dobe za naše dane?

Tak ešte raz: upozornila som Vás na ututlané vyšetrovanie tunelovania VSŽ Košice. Neurobil ste nič pre to, aby ste zistil prečo to ututlali a kto to ututlal a prečo ma ako svedka nechránili. Ale na nejaké pochody v Bratislave čas máte? Tak venujte svoju pracovnú pozornosť aj mojim kauzám!!! O to Vás žiadam ako premiéra a neignorujte ma. Je to vo verejnom záujme, som doležitý svedok a vy všetci ma ignorujete. Nie je to divné?

Alebo chcete „chrániť“ tunelárov, nečestných policajtov a prokuratorov, ministra Mikulca, policajného prezidenta Hamrana, Maroša Žilinku, Daniela Lipšica? Tí tiež nekonali, i keď som ich prosila o pomoc.

Ale to je trestné kryť trestnú činnosť, to predpokladám ako premiér viete. Tak konajte spolu s prezidentkou Čaputovou. Tu som tiež prosila o pomoc a tiež ignorácia. Ja som taký istý občan SR ako ľudia, ktorým ste pomáhali na pochode v Bratislave.

Nižšie prikladám dopis, ktorý som Vám poslala mailom 13.10.2022.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/otvoreny-dopis-premierovi-eduardovi-hegerovi-ktory-tvrdi-ze-slovensko-je-slobodna-a-demokraticka-krajina/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/11/boris-kollar-a-spravodlivost-pre-rezesovcov-podla-neho-neplati/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/14/eva-rezesova-a-dusan-dedecek-rozhoduju-sudy-rozdielne-u-bohatych-a-u-beznych-ludi/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/25/preco-roman-mikulec-a-milan-lucansky-nechceli-presetrit-dve-zavazne-kauzy/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/12/caputova-hamran-a-spravodlivost-po-slovensky/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/dokedy-sa-budeme-hrat-na-demokraciu-a-pozerat-na-nespravodlivost/

https://popelka.blog.pravda.sk/2012/03/29/farmaceuticky-priemysel-rakovina-a-nemocnica-kosice-saca-a-s/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/21/maros-zilinka-stefan-hamran-roman-mikulec-a-daniel-lipsic-prosim-vas-zacnite-pracovat-v-prospech-obcana/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/10/daniel-lipsic-maros-zilinka-a-praca-prokuratury/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/02/zuzana-caputova-a-ustava-slovenskej-republiky/

Ďakujem.

S pozdravom

Magdaléna Nadzamová

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2966134x
Priemerná čítanosť článkov: 15133x

Autor blogu

Kategórie