Založ si blog

Premiér Heger, prečo neriešite korupciu a nečinnosť svojich ministrov a podriadených?

Dňa 6.9.2022 som Vám poslala mail. Rovnaký list som poslala i poštou doporučene. Pre istotu, aby ste sa nevyhováral, že ste tento mail nedostal.
Neodpovedal ste mi vobec, i keď väčšinou úrady odpovedajú do 30 dní. Neviem, či majú na to určenú lehotu zákonom. Ale viem určite, že keď bežný občan čokoľvek poruší, úradníci v mene Slovenskej republiky mu dokážu zničiť život a penalizovať.

Oslovila som Vás znovu 14.9.2022 týmto mailom a znovu ste ma ignoroval. Je zvláštne, že keď sa bojím o život ja ako nepohodlný svedok tunelovania, tak to ignorujete a nevadí Vám to, hlavne mi ani nepomáhate. Ale keď Vy máte pocit, že Vás ohrozuje nejaký neznámy 19 ročný študent, ktorý už nežije, tak z toho urobíte terorizmus a chcete nás kontrolovať všade. pritom máte ochranku, takže tá by Vás mala ochrániť. Mňa nemá kto ochrániť, tak prečo ste mi nepomohol a ignorujete ma? Vám nechýbajú ako premiérovi peniaze v štátnom rozpočte, keď Slovensku hrozí kolaps? Vám nevadí, že z VSŽ sa stratili miliardy, nikto za to nebol potrestaný a polícia a prokuratúra nekonala, pritom za to brala vysoké platy? Vážne Vám nevadia takto vyhodené peniaze všetkých Slovákov? Vy ste v skutočnosti kresťan?
Pretože takáto pretvárka a prázdne reči sú vizitkou človeka, ktorý na Slovákov doslova kašle.

Mňa možu i zabiť, možem dožiť na ulici a aj tak mi nepomožete ako premiér Slovenskej republiky? Prečo???? Lebo nie som homosexuál? Alebo skor preto, že v skutočnosti Vás problémy Slovenska nezaujímajú, ste len človek, ktorý má marketingové prázdne reči?

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/14/oznameni-kriminalni-policii-cr-od-nepohodlneho-svedka-tunelovani-vsz-kosice/

27.9.2022 ste uviedol pre Financial Times, že slovenskej ekonomike hrozí kolaps. Tak ekonomike na Slovensku hrozí kolaps a Vy riešite to, čo nie je podstatné? Ja nemám pocit, že ste premiér, ale vysokoškolák, ktorý sa predvádza….

1.10.2022 ste navštívil cintorín v Ladomírovej. Nemal by túto záležitosť riešiť okresný prokurátor a Vy ako premiér by ste sa mal venovať závažnejším veciam? Okrem iného aj korupcii, nečinnosti polície a prokuratúry a fungovaniu Vašich ministrov? I keby hrozilo vyhostenie veľvyslanca, ale od toho je ministerstvo zahraničia, to má riešiť tieto záležitosti.

Na FB som našla 3.10.2022 túto Vašu fotografiu s Dušanom Dědečkom. Náhodou….Nevkladala som ju tam ja, ani som ju nesdieľala , kolovala po FB….

Poznáte sa s ním osobne? Preto ho najprv sudca pustil z väzby, lebo pán Dědeček má správne známosti? Ja viem, že potom ho naspäť do väzby vzali, ale to až po tom, čo túto skutočnosť verejnosť kritizovala.

13.10.2022 som vložila na Váš FB tento otvorený dopis. Zase žiadna pomoc, ani odozva.

Asi nie som Vaša známa a korupcia a nekvalitná práca polície a prokuratúry Vás nezaujíma…Alebo prečo ste mi nepomohol?
Pod Vás osobne ako pod premiéra patrí minister vnútra a minister spravodlivosti, takže je nielenže Vaša právomoc túto oblasť riešiť, ale aj povinnosť.

A nakoniec dňa 26.10.2022 som od Vašej kancelárie dostala túto odpoveď a nikto konkrétny sa mi pod ňu nepodpísal.

Takže skoro po 2 mesiacoch moj list prepošlete od Vás z Úradu vlády prezidentke, aby ho riešila ona a ona ma pre zmenu na FB zablokovala a na maily neodpovedá od decembra 2020.
Vaši pracovníci , ktorí sú na Úrade vlády SR nevedia, že minister vnútra a minister spravodlivosti spadá pod Vás ako pod premiéra? Vaši pracovníci nevedia čítať? Lebo ja som jasne žiadala o pomoc, i Vás, i prezidentku. Oboch.

Takže slovenská ekonomika kolabuje a Vy riešite cintorín v Ladomírovej, predtým ste sa na Úrade vlády fotil s Dědečkom, riešite homosexuálov a nedokázaný terorizmus.

Korupcia , nečinnosť polície a prokuratúry a kolaps ekonomiky Vás ako premiéra nezaujíma a ešte si myslíte, že to „vyriešite“ ospravedlnením na sociálnych sieťach.

No to je požehnanie, mať na Slovensku takéhoto premiéra!? Za čo nás vobec „Boh trestá“? Zaujíma Vás vobec ako žijú bežní Slováci? Lebo mne sa zdá, že nie a takto sa správajú i Vaši podriadení. Asi od Vás chytili maniére, že Vy ste niečo viac…..

Ja som Vás požiadala o pomoc ako svedok veľkého tunelovania a doslova ste na mňa kašľal.
Ale na druhej strane hovoríte o demokracii, dodržiavaní ľudských práv a bojíte sa terorizmu?
Premýšľate vobec nad tým, čo hovoríte alebo nás všetkých obyčajných ľudí máte za idiotov?

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/26/premier-heger-a-jeho-vnimanie-spravodlivosti-a-demokracie/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/15/pan-heger-mne-na-toto-vase-spravanie-ospravedlnenie-nestaci/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/otvoreny-dopis-premierovi-eduardovi-hegerovi-ktory-tvrdi-ze-slovensko-je-slobodna-a-demokraticka-krajina/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/13/eva-rezesova-a-prvy-rozsudok-v-madarsku-domace-vazenie/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/10/daniel-lipsic-maros-zilinka-a-praca-prokuratury/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/22/daniel-lipsic-preco-ste-mi-nepomohol-ako-specialny-prokurator/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/23/prezidentka-caputova-a-jej-demokracia-v-praxi/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/21/maros-zilinka-stefan-hamran-roman-mikulec-a-daniel-lipsic-prosim-vas-zacnite-pracovat-v-prospech-obcana/

Vypočula som si aj tento nižšie pripojený rozhovor (moderátora neuznávam, pustila som si to kvoli hosťovi), treba to pretočiť ďalej, nie od začiatku a mám pocit, že celá ta kauza je divná….myslím zo strany pána Hegera. Umelo nafúknutá a pravda je niekde inde. Okrem toho, keď sa má čas pán Heger venovať tejto kauze, tak by sa mal venovať aj kauzám, na ktoré som upozornila ja a pomocť mi. Ja som taký istý občan SR ako všetci homosexuálovia, ktorým teraz pomáha, a pritom im nejde o život ako mne…. a mala by som mať rovnaké práva.

Pravda by nemala byť umlčaná a spoločnosť by sa nemala deliť na vyvolených a na bezvýznamných …A priestor na vyjadrenie názoru by mali dostať obe strany.

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2963535x
Priemerná čítanosť článkov: 15120x

Autor blogu

Kategórie