Založ si blog

Štefan Hamran vraj odvádzal ťažkú policajnú prácu, tvrdí to Ľubomír Galko a nadáva na nového ministra vnútra na svojom FB

Ľubomír Galko má zvláštne vnímanie spravodlivosti ohľadne Štefana Hamrana. Zároveň kritizuje nového ministra vnútra.
Pánovi Galkovi rozkrádanie VSŽ a nefunkčná polícia nevadila, keď som ho o pomoc prosila ja.
Práve Ľubomír Galko, ako veľký bojovník za spravodlivosť a proti korupcii ma na FB zablokoval už dávnejšie po tom, čo som na jeho profil dala dva odkazy na moje články na blogu o Rezešovcoch. Odkazy dám na koniec článku.

Toto uverejnil Ľubomír Galko na FB vo štvrtok 26.10.2023. Kolovalo to po FB.

Strašný buran ten Šukaj. Zatiaľ čo on ešte ťahal gumeného káčera, tak dlhoročný policajt Hamran roky velil kukláčom a odvádzal ťažkú policajnú prácu. Dnes bol vykopnutý tým Šukajom, č i Eštókom, či ako sa ten bulo volá, ako najposlednejší niktoš, bez osobného stretnutia, bez poďakovania, bez potrasenia ruky, len listom. A odvelený do Popradu – tri dni pred odchodom do civilu na jeho vlastnú žiadosť, ktorú si sám podal.
Ono si henten Šukaj teraz určite myslí, aký je frajer a ako nenávidenému policajnému prezidentovi zakrútil krkom. V skutočnosti však len ukázal, že je obyčajný trtko a ani na poriadneho mafiána, ktorý je síce gaunerom, ale aspoň má štýl, nedorástol.

Tu je jeho druhý príspevok z FB zo dňa 27.10.2023:

Ako sa asi teraz cítia tí všetci užitoční idioti z radov novinárov (a mám na mysli predovšetkým tých píšucich z Denníka N a SME), ktorí sú na vine tomu, čo tu máme? Teraz, keď henten blázon Eštók bez ohľadu na zákon a na hocičo iné ide rozmlátiť policajný zbor na padrť a Pellegrini sa im ešte do ksichtov škerí a povie, že, šak to je super, konečne sa budú ľudia cítiť bezpečne. Tak čo, bubelajkovia, aký je to pocit, vedieť, že ste toto zapríčinili? Lebo vy ste to zapríčinili, ani Matovič, ani vláda, ani Jožko Mrkvička, ani Duch svätý. Vy ste tlačili dopredu PS ako zmyslov zbavení, tak, že ste vybudili všetkých skrytých aj neskrytých voličov Smeru k voľbám proaziť PS. A vy ste týmto vyintrigovali Demokratov aj Alianciu z parlamentu. A vy ste naháňali Pellegriniho bande hlasy.Vy ste to boli.
A ešte jedna otázka. To hentoho Pellegriniho, čo si s vami teraz denne vytiera svoju zadnú časť tela, to toho ste čistili v Perwolle a tlačili nám tu každý deň do hláv, že to je ten demokrat, čo pôjde do vami vysnívanej vlády zmierenia? To pre hentoho Eštóka ste nahovárali demokratické strany, že veď dajte Smeru 2 veľkorysú ponuku a dajte im aj vnútro aj všetko?
Blbý pocit, čo? Užite si ho. Najprv rozmlátia políciu, potom ste na rade vy v médiách. Smutné je len to, že si to s vami, s prepáčením, odserú aj novinári, ktorí si chceli robiť svoju robotu normálne.

To by ma zaujímalo, na základe čoho zhodnotil pán Galko, že Štefan Hamran odvádzal ťažkú policajnú prácu. Nerobil to zadarmo, bral za to určite náležitý plat podľa platných tabuliek a určite nebol nízky.
Ja zase viem z vlastných skúseností, že Štefan Hamran ako policajný prezident na svoje pracovné povinnosti kašlaľ. Keď som ho oslovila ja, ako svedok jednej z najväčších kauz tunelovania na Slovensku, tak moj mail bez prečítania vyhodil. Keď toto je ťažká policajná práca, tak neviem, kde má tu latku poctivej a ťažkej práce postavenú pán Galko….
Okrem toho, ako zvládal a riešil problémy s migrantami? Ako zvládal a riešil situáciu na východnej hranici, na ktorú dlhé roky upozorňuje michalovský novinár Marek Boka?

Toto je poctivá práca za vysoký plat policajného prezidenta? Jeho prácou nemalo byť hlavne chodiť na tlačovky a dávať rozhovory. On mal riešiť skutočné problémy. Robil to?
Keď dokázali ustrážiť hranice v čase corony, tak prečo to nezvládajú teraz?

Mimochodom, minule som bola nakupovať a v Lidlu v ČR som videla mnoho cudzincov. Fakt asi cca 20 -30, možno viac. Až ma zamrazilo. Vyšla som von s nákupom a na parkovisku bol veľký autobus, ktorý na nich čakal so slovenskou značkou TN.
Už mi ti imigranti pripadajú ako organizované akcie….

Tu sú dokazy, že som Štefana Hamrana oslovila. Nepomohol mi, rovnako ako mi nepomohol Daniel Lipšic, Maroš Žilinka, prezidentka Zuzana Čaputová…..

Nerobím si ilúzie, že sa teraz niečo zmení, ale dopredu nadávať je nefér. A ešte v tom prípade, keď Štefan Hamran si svoju prácu rbil lajdácky. V súkromnej firme by ho za takúto prácu vyhodili za hrubé porušovananie pracovných povinností. To len na Slovensku a v ČR ten človek odíde dohodou a ešte s výsluhou z daní občanov a to mi vadí.
Otázkou je, či na Slovensku, i v ČR sú vobec nestranní a spravodliví policajti, ktorí by takúto nezákonnú činnosť zneužívania právomoci dokázali vyšetriť.
To je vrchol drzosti svedkovi závažnej kauzy nepomocť, miesto toho mu znepríjemniť a zničiť celý pracovný a súkromný život.
A pan Galko to považuje za ťažkú prácu? To myslí vážne?

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/03/caputova-hamran-vagovic-matovic-mal-pravdu/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/12/caputova-hamran-a-spravodlivost-po-slovensky/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/14/oznameni-kriminalni-policii-cr-od-nepohodlneho-svedka-tunelovani-vsz-kosice/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/09/21/maros-zilinka-stefan-hamran-roman-mikulec-a-daniel-lipsic-prosim-vas-zacnite-pracovat-v-prospech-obcana/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/29/vladimir-palko-byvaly-minister-vnutra-a-kauza-vsz-kosice-jeho-odpoved/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/25/preco-roman-mikulec-a-milan-lucansky-nechceli-presetrit-dve-zavazne-kauzy/

A Ľubomírovi Galkovi, ako politikovi, ktorý bojoval za spravodlivosť som na FB dala tieto dva odkazy na články a prosila ho, aby mi s tým pomohol. Nepomohol, miesto toho ma zablokoval.

https://popelka.blog.pravda.sk/2012/01/21/prokuratura-policia-politici-palko-fico-poslanci/

https://popelka.blog.pravda.sk/2012/07/30/rezesovci-tunelovat-se-vyplaci/

Doplnenie 28.10.2023:

Tu sú odkazy na videa, kde hovorí michalovský novinár Marek Boka o situácii na východnej hranici. Stačí si pozrieť aspoň prvé video s názvom Mafia na východe

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/10/11/imigranti-a-lahostajni-slovenski-obcania-pokial-sa-im-problem-netyka-priamo/

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2967087x
Priemerná čítanosť článkov: 15138x

Autor blogu

Kategórie