Založ si blog

Imigranti a ľahostajní slovenskí občania, pokiaľ sa problém netýka priamo ich

Na nelegálnych imigrantov vo svojich videách už neraz upozorňoval novinár z Michaloviec Marek Boka. Asi až teraz to „prišlo“ do Bratislavy a asi až teraz to vadí aj ostatným Slovákom, žijúcim na Slovensku.

Minule ma doslova naštvala jedna diskutujúca, ktorej rozkrádanie Slovenska roky nevadilo a nevadí….veď ona si jeden článok na mojom blogu prečítala a tým to pre ňu končí.
Ale po mne chcela, nech píšem o imigrantoch na svojom blogu.

Nie som platená novinárka, nie som platený policajný prezident, šéf colnej správy, ani predseda vlády, minister vnútra, ani prezidentka. Ani europoslanec. Títo ľudia sú za to platení, aby konali v prospech občanov Slovenska. Takisto sú za to platení poslanci, politici, i Fico a Kaliňák. Mohli to dávno riešiť.

Za druhé: o týchto témach by mali informovať novinári v médiach.

Za tretie: už som o tom písala (videa, ktoré uverejnil Marek Boka), ale väčšina je lenivá si vobec pustiť video, veď ich sa to netýka.

A vzpamätá sa, až keď sa ich to začne týkať ich. Ale na túto tému už dávno poukazoval Marek Boka a vy ste ho ignorovali. Prečo????

V tomto nižšie pripojenom článku bolo uvedené video s Marekom Bokom: Je pod názvom Mafia na východe…Pašeráci, drogy a polícia

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/09/23/igor-matovic-a-robert-fico-to-by-bola-skvela-priama-konfrontacia-v-zivom-prenose/

Toto video som dávala do článku už predtým, ale nechce sa mi to teraz hľadať.

Tu je video so sociológom Vašečkom….tiež o demokracii a ako to funguje na Slovensku

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/12/30/zuzana-caputova-a-jej-udelovanie-statnych-vyznamenani/

Ako nefunguje polícia, prokuratúra som vo svojich článkoch na to upozorňovala.

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/08/25/preco-roman-mikulec-a-milan-lucansky-nechceli-presetrit-dve-zavazne-kauzy/

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/10/03/caputova-hamran-vagovic-matovic-mal-pravdu/

A v posledných článkoch som upozorňovala i na prácu konkrétnych novinárov, ale boli stiahnuté z titulky.

Takže vážení, táto situácia s migrantami nevznikla posledné mesiace a za riešenie sú platení konkrétni ľudia v štátnej správe. A informovať by o tom mali novinári a požadovať po nich, aby skutočne za tie platy aj pracovali.

Mafia na východe…Pašeráci,drogy a polícia
video bolo uverejné pred 1 rokom

272 259 zhlédnutí Premiéra: 19. 2. 2022

Novinár Boka: Cez východnú hranicu sa pašujú drogy aj orgány. Film Čiara je slabý odvar.
video bolo uverejné pred 2 rokmi

104 332 zhlédnutí 22. 11. 2020

Boka: USB s dôkazmi o zločinoch na hranici, ktoré som poslal do Bratislavy sa záhadne stratilo
16 231 zhlédnutí 20. 10. 2022

Na Zemplíne je strašne silná mafia
137 166 zhlédnutí 3. 1. 2021

Michalovce a Zemplín sú zasypané drogami z hranice. Drogy údajne distribuujú samotné zložky, ktoré by mali bojovať proti organizovanému zločinu! Podľa dnešného utajeného svedka, na Zemplíne, ale aj celom Slovensku je strašne silná mafia, ktorá všetko kryje cez štátne zložky. Táto mafia zastrašuje všetkými možnými spôsobmi mnohých čestných ľudí… Na Zemplíne štátne zložky dlhodobo sledujú, odpočúvajú a šikanujú novinárov, aktivistov a ľudí ktorí chcú vypovedať. Identita utajeného svedka bola týmito praktikami prelomená! Napriek tomu po natočení dialógu vypovedal aj na špeciálnej prokuratúre v režime utajeného svedka. Pripravení sú vypovedať aj ďalší svedkovia…

Ako polícia pýta úplatky a výpalné
40 750 zhlédnutí 28. 12. 2021

Ak sa Vám stane dopravná nehoda na Zemplíne, je dosť možné, že polícia sa cez Vašich známych bude snažiť získať od Vás úplatok… Podnikateľ a účastník dopravnej nehody Marek Vician vo svojej knihe „Biela zástava“ popisuje šialené praktiky našej polície.

Tieto videá s novinárom Arpádom Soltészom sú asi blbý žart. Pretože práve on odmietol písať o ututlanom tunelování VSŽ Košice, ako som písala v dvoch stiahnutých článkoch tento mesiac. On tak može hovoriť o tom, ako to na Slovensku nefunguje, keď sám k tomu prispieval….

Marek Boka – Bratislava nám nepomôže. Zemplínčania si musia pomôcť sami.
1 502 zhlédnutí 29. 4. 2018

Miro Surmánek s Marekom Bokom z Občianskej iniciatívy Zemplína debatoval najmä o problémoch východného Slovenska.

Prečo nefunguje demokracia na Slovensku?
1 645 zhlédnutí 20. 11. 2022 KOŠICE

Podľa novinára a spisovateľa Arpáda Soltésza, dnešné Slovensko nefunguje, lebo sme demokraciu a slobodu v novembri 1989 dostali ako jeden z mála štátov úplne zadarmo. Aj preto, si často neuvedomujeme, že bez funkčnej demokracie, žiaden štát nedokáže byť dlhodobo úspešný a ekonomicky napredovať. Podľa Soltésza táto generácia politikov, novinárov, ale aj všetkých elít našej spoločnosti, nedokázala naplno využiť obrovskú šancu ktorú nám nežná revolúcia doniesla…

Soltész: Východná hranica podplatí úplne každého
2 894 zhlédnutí 17. 9. 2023

Podľa novinára a spisovateľa Arpáda Soltésza je na našej východnej hranici tak veľa nelegálnych peňazí, že z nich podplatíte od colníkov či policajtov, cez prokurátorov, sudcov a „siskárov“, až po politické strany, úplne každého… Pozrite si výborný Zemplínsky Dialóg o tom, ako vlády na Slovensku prichádzajú a odchádzajú, ale Slovensko-ukrajinská hranica je „večná“ a nemenná… Môžete písať a burcovať koľko len chcete, ale na východe sa zatiaľ nič nemení…

Takže to, čo roky fungovalo na východnej hranici „dorazilo“ aj do Bratislavy a na západ Slovenska a zrazu to ľuďom vadí? A keď sa to dialo a deje dlhé roky na východe Slovenska a Marek Boka na to upozorňoval, tak prečo ste všetci mlčali?
Takisto ste všetci mlčali, keď som o pomoc prosila ja….miesto pomoci od novinárov mi akurát sťahovali články aj z titulky a spomalovali počítadlo pri článkoch, aby neboli medzi čítanými.

Ale ja som tie VSŽ nevytunelovala, polícia a prokuratúra brala plat za to, že to ututlávala a miesto pomoci ste mi všetci zničili život. Dane som platiť povinne musela, aj na vás dochodci, aj na sociálne slabých. Ale keď som prišla o všetko ja, tak mi nepomohol nikto.

Za ten bordél na Slovensku može vaša občianska ľahostajnosť. A oslovujte prezidentku s Odorom a Hamranom, nech konajú. Sú za to platení.

Keď prezidentka dostáva vyznamenania v zahraničí, tak by si mohla urobiť poriadok aj na Slovensku. Nepýtajte sa ma ako. Ja za to nie som platená. Keď kandidovala do funkcie, mala si premyslieť, či na to má. Mala by konať bez poradcov, plat má na to dosť vysoký.
Keď dokázala riešiť očkovanie, homosexuálov, ktorí tiež nie sú v jej kompetencii, tak by mala riešiť aj imigrantov, ochranu hraníc a jednať s EU.

Mám pocit, že toto, čo sa deje, nie je náhoda a ona to dlhú dobu ignoruje, čo sa deje na Slovensku. Už to, čo urobila ministrovi vnútra Šimkovi, bolo divné….

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2966903x
Priemerná čítanosť článkov: 15137x

Autor blogu

Kategórie