Založ si blog

Slovensko vraj bolo založené ako zločinecká organizácia, povedal v jednej diskusii Jaroslav Spišiak

České média si dosť všímajú dianie na Slovensku. Jedným z nich je aj článok, ktorý sa odvoláva na diskusiu Jaroslava Spišiaka v Dunajskej Strede.
Diskusia prebiehala v maďarčine. Maďarsky neviem, takže vychádzam len z článkov, ktoré boli uverejnené.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-slovensko-bylo-zalozene-jako-zlocinecka-organizace-rekl-v-diskusi-tamni-byvaly-policejni-reditel-40450263

Moj súkromný názor je, že Jaroslav Spišiak asi vie, o čom hovorí, pokiaľ do toho ako policajt videl. Na rozdiel od obyčajných ľudí, ktorým možte narozprávať čokoľvek

Skor ma zaráža politolog Miroslav Řádek, ktorý sa domnieva, že pokiaľ sa Spišiak domnieva, že Slovensko je zločinecká organizácia, tak mal vrátiť poslanecký mandát. To je dosť hlúpy záver od politológa. Ja by som bola radšej, keby to pán Spišiak ako poslanec zmenil.

Ono to nebude ďaleko od pravdy i v ČR. V oboch štátoch demokracia nefunguje.

Ale hovorte to vlastencom, však? Ja si demokraciu, slobodu a spravodlivosť predstavujem inak. Podľa mňa to na Slovensku nikdy nefungovalo. Len teraz posledné roky sa o tom trochu v médiach hovorí. Takže to nie je chyba Jaroslava Spišiaka, ale skor mlčania ostatných….

Tu je iný rozhovor s pánom Spišiakom:

https://www.youtube.com/watch?v=q4MOYzD69FI

Nešlo mi to dať tak, aby rovno tento vyššie uvedený odkaz bol odkazom na video. Preto som sem vložila i odkaz na video, i printsreen odkazu na videa. Neviem dovod: pokiaľ som predtým vložila odkaz na video, tak sa mi v článku ukázalo rovno video. U tohto odkazu mi to nešlo.

Jaroslav Spišiak „Môj boj s mafiou“ …Polícia vs. Mafia

Tu sú ďalšie rozhovory o dianí v polícii:

Rozhovor o dianí v polícii „Polícia v rukách mafie“ Peter Chudý alias „Šloser“

Nižšie uvedený rozhovor som už uviedla v tomto článku:

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/10/11/imigranti-a-lahostajni-slovenski-obcania-pokial-sa-im-problem-netyka-priamo/

Mafia na východe…Pašeráci,drogy a polícia

O tom, ako funguje organizovaný systém štátnej mafie na Slovensku, o tom hovoril i novinár Marek Vagovič, je tam video rozhovor:

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/11/12/novinar-marek-vagovic-a-rozhovor-s-nim-o-organizovanom-systeme-statnej-mafie/

Marián Leško: Prokurátori tu celé roky poskytujú vplyvným ľuďom imunitu

Marián Leško je bývalý poradca prezidentky Čaputovej. Tak prečo s tým obaja nič neurobili? Nemožu? Keď sa prezidentka može vyjadrovať k iným témam, prečo túto tému ignoruje?

Na konci nižšie pripojeného článku je odkaz na iný rozhovor s Jaroslavom Spišiakom:

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/09/14/video-spisiak-najvacsia-hrozba-pre-slovensko-su-politici-ktori-nie-su-pod-vplyvom-oligarchov/

O tom, že na Slovensku sa nebolo na koho obrátiť, keď ste sa chceli dovolať spravodlivosti, to tvrdil i Jaroslav Málik, bývalý viceprezident Policajného zboru SR. Uviedla som odkaz na jeho rozhovory v jednom článku na blogu už minulý rok.

Myslím si, že na Slovensku je potrebné mnoho zmeniť k lepšiemu a nemyslím, si, že Jaroslav Spišiak v rozhovoroch klamal. Skor si myslím, že hovoril pravdu a nie je voľa kompetentných to zmeniť. Veď keby chceli, tak to zmenia dávno. Majú právomoc a prístup do médií, tak čo im v tom bránilo? Okrem toho majú právomoc i zmeniť zákony, keď sú poslancami.

Tak prečo sa od novembra 1989 nič nezmenilo k lepšiemu? To si musia všímať i Češi, že to na Slovensku nefunguje? Národná hrdosť nikomu nepomože a nič nevyrieši: neriešte „slovenské halušky“, ale spravodlivosť.

A tým, ktorí by chceli rýpať odkazujem: ja riešim, či to, čo hovorí Spišiak je pravda alebo nie. Rovnako posuzujem i ostatné videa a nie osoby.

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2967204x
Priemerná čítanosť článkov: 15139x

Autor blogu

Kategórie