Založ si blog

Slovensko vraj bolo založené ako zločinecká organizácia, povedal v jednej diskusii Jaroslav Spišiak

České média si dosť všímajú dianie na Slovensku. Jedným z nich je aj článok, ktorý sa odvoláva na diskusiu Jaroslava Spišiaka v Dunajskej Strede.
Diskusia prebiehala v maďarčine. Maďarsky neviem, takže vychádzam len z článkov, ktoré boli uverejnené.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-slovensko-bylo-zalozene-jako-zlocinecka-organizace-rekl-v-diskusi-tamni-byvaly-policejni-reditel-40450263

Moj súkromný názor je, že Jaroslav Spišiak asi vie, o čom hovorí, pokiaľ do toho ako policajt videl. Na rozdiel od obyčajných ľudí, ktorým možte narozprávať čokoľvek

Skor ma zaráža politolog Miroslav Řádek, ktorý sa domnieva, že pokiaľ sa Spišiak domnieva, že Slovensko je zločinecká organizácia, tak mal vrátiť poslanecký mandát. To je dosť hlúpy záver od politológa. Ja by som bola radšej, keby to pán Spišiak ako poslanec zmenil.

Ono to nebude ďaleko od pravdy i v ČR. V oboch štátoch demokracia nefunguje.

Ale hovorte to vlastencom, však? Ja si demokraciu, slobodu a spravodlivosť predstavujem inak. Podľa mňa to na Slovensku nikdy nefungovalo. Len teraz posledné roky sa o tom trochu v médiach hovorí. Takže to nie je chyba Jaroslava Spišiaka, ale skor mlčania ostatných….

Tu je iný rozhovor s pánom Spišiakom:

https://www.youtube.com/watch?v=q4MOYzD69FI

Nešlo mi to dať tak, aby rovno tento vyššie uvedený odkaz bol odkazom na video. Preto som sem vložila i odkaz na video, i printsreen odkazu na videa. Neviem dovod: pokiaľ som predtým vložila odkaz na video, tak sa mi v článku ukázalo rovno video. U tohto odkazu mi to nešlo.

Jaroslav Spišiak „Môj boj s mafiou“ …Polícia vs. Mafia

Tu sú ďalšie rozhovory o dianí v polícii:

Rozhovor o dianí v polícii „Polícia v rukách mafie“ Peter Chudý alias „Šloser“

Nižšie uvedený rozhovor som už uviedla v tomto článku:

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/10/11/imigranti-a-lahostajni-slovenski-obcania-pokial-sa-im-problem-netyka-priamo/

Mafia na východe…Pašeráci,drogy a polícia

O tom, ako funguje organizovaný systém štátnej mafie na Slovensku, o tom hovoril i novinár Marek Vagovič, je tam video rozhovor:

https://popelka.blog.pravda.sk/2022/11/12/novinar-marek-vagovic-a-rozhovor-s-nim-o-organizovanom-systeme-statnej-mafie/

Marián Leško: Prokurátori tu celé roky poskytujú vplyvným ľuďom imunitu

Marián Leško je bývalý poradca prezidentky Čaputovej. Tak prečo s tým obaja nič neurobili? Nemožu? Keď sa prezidentka može vyjadrovať k iným témam, prečo túto tému ignoruje?

Na konci nižšie pripojeného článku je odkaz na iný rozhovor s Jaroslavom Spišiakom:

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/09/14/video-spisiak-najvacsia-hrozba-pre-slovensko-su-politici-ktori-nie-su-pod-vplyvom-oligarchov/

O tom, že na Slovensku sa nebolo na koho obrátiť, keď ste sa chceli dovolať spravodlivosti, to tvrdil i Jaroslav Málik, bývalý viceprezident Policajného zboru SR. Uviedla som odkaz na jeho rozhovory v jednom článku na blogu už minulý rok.

Myslím si, že na Slovensku je potrebné mnoho zmeniť k lepšiemu a nemyslím, si, že Jaroslav Spišiak v rozhovoroch klamal. Skor si myslím, že hovoril pravdu a nie je voľa kompetentných to zmeniť. Veď keby chceli, tak to zmenia dávno. Majú právomoc a prístup do médií, tak čo im v tom bránilo? Okrem toho majú právomoc i zmeniť zákony, keď sú poslancami.

Tak prečo sa od novembra 1989 nič nezmenilo k lepšiemu? To si musia všímať i Češi, že to na Slovensku nefunguje? Národná hrdosť nikomu nepomože a nič nevyrieši: neriešte „slovenské halušky“, ale spravodlivosť.

A tým, ktorí by chceli rýpať odkazujem: ja riešim, či to, čo hovorí Spišiak je pravda alebo nie. Rovnako posuzujem i ostatné videa a nie osoby.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka, úctu si musíte zaslúžiť

03.05.2024

Prokurátor Matúš Harkabus v posledných dňoch poskytol niekoľko rozhovorov o pomeroch a pracovnej atmosfére na Generálnej prokuratúre SR. Prikladám tu odkazy na dva rozhovory s ním. Vypočula som si ich oba, nemusím so všetkým súhlasiť….ale pochopila som z nich, že Maroš Žilinka sa správa neštandardne a ako neobmedzený vládca, ktorý má vo všetkom pravdu. Prokurátor [...]

Milan Lučanský bol čestný policajt alebo kryl niektoré kauzy?

02.05.2024

Mnohí si z Milana Lučanského urobili modlu čestného policajta. Ja si to nemyslím. V poslednom článku som uviedla odkazy na rozhovory s bývalým policajným viceprezidentom Jaroslavom Málikom. Hovoril v nich vo februári 2020 o zlej situácii v polícii. Hovoril tam o tom, ako niektoré kauzy nevyšetrovali, ale nedostali písomné príkazy že to nesmú, ale hľadali sa dovody, prečo [...]

Zuzana Čaputová, čo ste urobila dobré pre Slovensko ako prezidentka?

30.04.2024

Zuzana Čaputová v rozhovore s českými novinármi spomína, že neľutuje svojho vstupu do politiky, ani rozhodnutia neobhajovať prezidentský post. Vychádzala som z písaného textu k nižšie pripojenému článku: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-dobrovsky-sidlo-nevidim-svou-budoucnost-v-politice-rika-koncici-slovenska-prezidentka-250727 Moj komentár k tomu jej [...]

Ihrisko Charkov

List z Charkova: Raketa trhala deti na ihrisku

09.05.2024 10:00

Môj Oleh a ďalší traja chlapci hrali futbal. Trafilo to priamo štadión, Olehovi poškriabalo tvár, ostatných roztrhalo.

SR Bratislava NRSR parlament 9. schôdza BAX

Poslanci začali štvrtkové rokovanie diskusiou o rozpočtových pravidlách

09.05.2024 09:30

Navrhovaná výška stropu je 58,156 miliardy eur a platný má byť okamžite dňom vyhlásenia.

damask, sýria

Sýria zostrelila izraelské rakety vypálené z Golanských výšin na Damask

09.05.2024 09:01

Izrael podnikol na Sýriu v uplynulých rokoch množstvo náletov, ktorých cieľom boli zväčša armádne pozície a Iránom podporovaní militanti.

občianske hliadky

Rómske občianske hliadky sa vracajú do ulíc, starostom sa uľaví

09.05.2024 09:00

Dobré skúsenosti s občianskymi hliadkami mali starostovia viacerých obcí a ich reštart vítajú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 199
Celková čítanosť: 2978462x
Priemerná čítanosť článkov: 14967x

Autor blogu

Kategórie