Založ si blog

Zoltán Demján O hľadaní rovnováhy – videa

Pán Demján je veľmi sčítaný, vzdelaný a motivujúci človek. Je minimum ľudí na svete, ktorí stáli na niekoľkých osemtisícovkách a dotiahli to zároveň na piedestál v hierarchii medzinárodnej spoločnosti.

Na jeho rozhovory na youtube som „natrafila“ náhodou. Nie som horolezec, ale zaujali ma jeho životné postoje. Má veľké životné skúsenosti a je čo sa od neho naučiť do bežného života.

Bývalý výškový horolezec a kouč vrcholových manažérov začína s foťákom v ruke svoju ďalšiu kariéru. Zoltán Demján hovorí, že mal vždy dar skončiť v tom najlepšom. Ako vycítiť chvíľu, keď v živote potrebujeme posun a bežíme len zo zotrvačnosti? Aké lekcie mu dali hory a čo ho naučila práca s vyhorenými manažérmi? Nielen o tom hovorí Demján v druhom diele podcastovej série Nevyhorení. „Musíme si dopriať čas, aby sme vnímali samých seba,“ odkazuje.

Podcast Nevyhorení | 2. Kouč Demján: O hľadaní rovnováhy

Zoltan Demjan v UPeCe Bratislava
9 859 zhlédnutí 28. 1. 2014
Nenápadné osobnosti s veľkým príbehom. 7. október 2013 UPeCE Bratislava

Forbes espresso HR. Horolezec Zoltán Demján „Nie je rozdiel pri pozícii CEO a výstupom na Everest“
11 142 zhlédnutí 28. 7. 2020 #topmanagement #CEO #hr
Aký je rozdiel medzi pozíciou CEO a výstupom na Everest? Pozrite si rozhovor so známym horolezcom, manažérom a koučom, Zoltánom Demjánom a dozviete sa, že neexistuje rozdiel medzi týmito pozíciami Obe vyžadujú charakter, integritu a odbornosť. Aké je to stáť na himalájskych vrcholoch a čo tomu predchádzalo? Prečo sú dôležité charakter, odbornosť a integrita? Aké je to riadiť firmu z pozície CEO? Ako sa vyberajú ľudia do tímu? Aká je úloha personalistu?

2022.09.18 | DHAULÁGIRÍ JE MȎJ EVEREST

4 295 zhlédnutí 19. 9. 2022
Diskusia so ZOLTÁNOM DEMJÁNOM, výškovým horolezcom, manažérom, koučom.
Moderuje: Ladislav Eliaš, Rádio Regina Stred

Zoltán Demján: Pri rozhodovaní potrebujeme emócie aj rozum, yin aj yang

Generálny prokurátor Maroš Žilinka, úctu si musíte zaslúžiť

03.05.2024

Prokurátor Matúš Harkabus v posledných dňoch poskytol niekoľko rozhovorov o pomeroch a pracovnej atmosfére na Generálnej prokuratúre SR. Prikladám tu odkazy na dva rozhovory s ním. Vypočula som si ich oba, nemusím so všetkým súhlasiť….ale pochopila som z nich, že Maroš Žilinka sa správa neštandardne a ako neobmedzený vládca, ktorý má vo všetkom pravdu. Prokurátor [...]

Milan Lučanský bol čestný policajt alebo kryl niektoré kauzy?

02.05.2024

Mnohí si z Milana Lučanského urobili modlu čestného policajta. Ja si to nemyslím. V poslednom článku som uviedla odkazy na rozhovory s bývalým policajným viceprezidentom Jaroslavom Málikom. Hovoril v nich vo februári 2020 o zlej situácii v polícii. Hovoril tam o tom, ako niektoré kauzy nevyšetrovali, ale nedostali písomné príkazy že to nesmú, ale hľadali sa dovody, prečo [...]

Zuzana Čaputová, čo ste urobila dobré pre Slovensko ako prezidentka?

30.04.2024

Zuzana Čaputová v rozhovore s českými novinármi spomína, že neľutuje svojho vstupu do politiky, ani rozhodnutia neobhajovať prezidentský post. Vychádzala som z písaného textu k nižšie pripojenému článku: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-dobrovsky-sidlo-nevidim-svou-budoucnost-v-politice-rika-koncici-slovenska-prezidentka-250727 Moj komentár k tomu jej [...]

maďarsko polícia

Po bombovej hrozbe evakuovali školy aj v susednej krajine

13.05.2024 15:40

Vyhrážky prišli prostredníctvom e-mailu a v jednom prípade telefonicky.

vojna na Ukrajine, Charkov

Fatálne zlyhanie Ukrajiny, či falošná ruská ofenzíva? Čo sa deje v Charkovskej oblasti

13.05.2024 15:00

Blízko ruských hraníc prebiehajú zúrivé bitky, pričom ukrajinskí vojaci sa v početnej nevýhode snažia zadržať ruskú pozemnú ofenzívu, uviedol Zelenskyj.

Russia-Ukraine-War-The Draft

Ukrajinci skáču do rieky smrti, aby sa vyhli frontu. Koľko sa ich už utopilo a čo čaká mužov, ktorých pohraničníci chytia?

13.05.2024 15:00

Branci, ktorí nechcú bojovať, hľadajú všemožné spôsoby úniku do zahraničia. Jeden sa prestrojil za ženu, iní sa odhodlali preplávať rieku.

brusel, eurovoľby,

Mladí Európania, aj Slováci, majú záujem hlasovať v eurovoľbách

13.05.2024 14:33

Európska komisia zverejnila najnovší prieskum Eurobarometra o mládeži a demokracii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 199
Celková čítanosť: 2980125x
Priemerná čítanosť článkov: 14976x

Autor blogu

Kategórie