Založ si blog

Zoltán Demján O hľadaní rovnováhy – videa

Pán Demján je veľmi sčítaný, vzdelaný a motivujúci človek. Je minimum ľudí na svete, ktorí stáli na niekoľkých osemtisícovkách a dotiahli to zároveň na piedestál v hierarchii medzinárodnej spoločnosti.

Na jeho rozhovory na youtube som „natrafila“ náhodou. Nie som horolezec, ale zaujali ma jeho životné postoje. Má veľké životné skúsenosti a je čo sa od neho naučiť do bežného života.

Bývalý výškový horolezec a kouč vrcholových manažérov začína s foťákom v ruke svoju ďalšiu kariéru. Zoltán Demján hovorí, že mal vždy dar skončiť v tom najlepšom. Ako vycítiť chvíľu, keď v živote potrebujeme posun a bežíme len zo zotrvačnosti? Aké lekcie mu dali hory a čo ho naučila práca s vyhorenými manažérmi? Nielen o tom hovorí Demján v druhom diele podcastovej série Nevyhorení. „Musíme si dopriať čas, aby sme vnímali samých seba,“ odkazuje.

Podcast Nevyhorení | 2. Kouč Demján: O hľadaní rovnováhy

Zoltan Demjan v UPeCe Bratislava
9 859 zhlédnutí 28. 1. 2014
Nenápadné osobnosti s veľkým príbehom. 7. október 2013 UPeCE Bratislava

Forbes espresso HR. Horolezec Zoltán Demján „Nie je rozdiel pri pozícii CEO a výstupom na Everest“
11 142 zhlédnutí 28. 7. 2020 #topmanagement #CEO #hr
Aký je rozdiel medzi pozíciou CEO a výstupom na Everest? Pozrite si rozhovor so známym horolezcom, manažérom a koučom, Zoltánom Demjánom a dozviete sa, že neexistuje rozdiel medzi týmito pozíciami Obe vyžadujú charakter, integritu a odbornosť. Aké je to stáť na himalájskych vrcholoch a čo tomu predchádzalo? Prečo sú dôležité charakter, odbornosť a integrita? Aké je to riadiť firmu z pozície CEO? Ako sa vyberajú ľudia do tímu? Aká je úloha personalistu?

2022.09.18 | DHAULÁGIRÍ JE MȎJ EVEREST

4 295 zhlédnutí 19. 9. 2022
Diskusia so ZOLTÁNOM DEMJÁNOM, výškovým horolezcom, manažérom, koučom.
Moderuje: Ladislav Eliaš, Rádio Regina Stred

Zoltán Demján: Pri rozhodovaní potrebujeme emócie aj rozum, yin aj yang

Sťažnosť prezidentke Europského súdu pre ľudské práva

02.07.2024

V januári som uverejnila dopis ukrajinskému sudcovi pre ľudské práva Mykola Gnatovskyy. Od decembra 2023 mi neodpísal na dva dopisy. V čom nedodržal pravidlá EU súdu pre ľudské práva som uviedla v dopise prezidentke tohoto súdu. https://popelka.blog.pravda.sk/2024/01/05/ukrajinsky-sudca-mykola-gnatovskyy-a-europsky-sud-pre-ludske-prava-preco-jedna-tak-ako-jedna/ Tento dopis [...]

Ministerka Martina Šimkovičová a anketa Slovenka roku 2024

18.06.2024

Vážená pani ministerka Šimkovičová, žiadam Vás, aby ste prešetrila, či v tomto prípade postupuje RTVS nestranne a bez cenzúry. Poslala som to organizátorke tejto ankety, ktorá vyslovene nadržuje v mediálnej oblasti RTVS. Iné nominantky tam ani nie sú. Predsa súkromná spoločnosť si nemože robiť reklamu cez RTVS keď priamo nadržuje len RTVS a ostatných zo súťaže [...]

Peter Pellegrini a dezoláti. . . . .

15.06.2024

Priznám sa, že keď som včera našla v diskusii na pravda.sk odkaz na tento starší článok, tak som si myslela, že to je žart. Lenže na Slovensku je všetko možné a žart to nebol. K tomu článku bolo aj video. A týmto chcem poďakovať diskutujúcemu, ktorý tento odkaz dal do diskusie k jednému článku. Nebol to blog, bol to článok. [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.