Založ si blog

Pavel Moric: Šťastie nie je pre každého

Pavel Moric je sedemnásobný majster karate ČR, tréner a zakladateľ vlastního klubu Karate Vision. Je kouč pre osobní rozvoj.

V rozhovore pre Český rozhlas uvádza, že je adoptovaný (je to tretí rozhovor v poradí). Ja som to od neho počula len v tomto jednom rozhovore.

Podľa mňa je to človek, ktorý „vyžaruje“ obrovskú energiu, má to v hlave slušne „srovnané“, neustále na sebe pracuje a rozvíja sa. I pri fyzických chorobách je potrebné pracovať na psychickej pohode a rozhovory s Pavlom Moricom sú pre mňa podnetné.
Hlavne je praktik a nie teoretik. Okrem toho „nemaže med kolem huby“, mnoho vecí a informácií hovorí na rovinu. I o tom, čo mu na športe a jeho tréningoch v mladosti vadilo.

Tieto videa sem dávam pre zaujímavosť, keby to niekoho zaujímalo a nepoznal jeho prednášky a rozhovory s ním.

Pavel Moric | Štěstí není pro každýho

Pavel Moric a Jan Skryja – Odvaha pro lepší život

Kouč Pavel Moric: Někteří by nyní potřebovali opečovat, další namotivovat a zbylí nakopat do zadku

Pavel Moric – NEJLEPŠÍ A NEJŽÁDANĚJŠÍ MOTIVAČNÍ KOUČ! | BROCAST #95

Pavel Moric: Hojnost

Něco je s námi špatně. Jsme feťáci úspěchu, jen přebíráme systém a diktát, říká Moric

Pavel Moric – Cesta vnitřního vítěze 1

Probouzení osobní síly 1

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2967167x
Priemerná čítanosť článkov: 15139x

Autor blogu

Kategórie