Založ si blog

Ministerka Martina Šimkovičová a anketa Slovenka roku 2024

Vážená pani ministerka Šimkovičová,

žiadam Vás, aby ste prešetrila, či v tomto prípade postupuje RTVS nestranne a bez cenzúry.

Poslala som to organizátorke tejto ankety, ktorá vyslovene nadržuje v mediálnej oblasti RTVS. Iné nominantky tam ani nie sú. Predsa súkromná spoločnosť si nemože robiť reklamu cez RTVS keď priamo nadržuje len RTVS a ostatných zo súťaže Slovenka roka vynechá. To je cenzúra z oboch stran. I zo strany súkromnej spoločnosti, i zo strany RTVS.

A moderátorka RTVS Marta Jančkárová cenzurovala a cenzuruje informácie o závažnej kauze a odmieta sa vobec tým zaoberať, i keď to je vo verejnom záujme Slovenska.

Tu sú dokazy v článkoch, i mailová komunikácia s ňou, i so Zuzanou Vicelovou z RTVS, s ktorou sme bývalé spolužiačky. Preto mi aspoň odpovedala. Inak by ma asi ignorovala, ako pred rokmi Zuzana Ťapáková, ešte ako riaditeľka TV Markíza.

https://popelka.blog.pravda.sk/2024/06/08/marta-janckarova-slovenska-televizia-a-cenzura-v-nej/

https://popelka.blog.pravda.sk/2024/06/09/cenzura-v-rtvs-a-u-janckarovej-nekonci/

https://popelka.blog.pravda.sk/2024/06/10/rtvs-a-mail-poslancom-ohladom-cenzury-v-tejto-institucii/

A posielam to na viaceré mailové adresy z dovodu, keby to náhodou pani ministerka nečítala alebo vyhodila bez prečítania ako jej bývalý kolega Peter Kotlár:

https://popelka.blog.pravda.sk/2024/06/11/poslanec-peter-kotlar-maily-vyhadzuje-bez-precitania-cenzura-v-rtvs-ho-nezaujima-i-ked-spolupracoval-s-martinou-simkovicovou/

Ďakujem za pochopenie a dúfam, že pani ministerka Martina Šimkovičová budete konkrétnu cenzúru v RTVS v mojom prípade riešiť verejne. A to čo najskor, nech si tam za peniaze daňových poplatníkov nerobia, čo chcú.

S pozdravom

Magdaléna Nadzamová

Doplnenie a oprava: Simona Frantová je moderátorka TA3 a expriateľka Andreja Danka, poslanca NR SR. Podľa nižšie uvedeného článku pred rokmi, keď bola priateľkou Andreja Danka žila v luxuse a predpokladám, táto radová moderátorka nič až tak významné z hľadiska žurnalistiky pre Slovensko neurobila.

https://plus7dni.pluska.sk/diskusia/domov/dankova-frajerka-topi-luxuse-odkial-vzala-radova-redaktorka-drahe-roby-kabelky

Ja som si myslela podľa popisu, že je moderátorka RTVS. Lenže mail sa mi vrátil ako nedoručiteľný. Preto som hľadala, kde som sa pomýlila, či urobila preklep. Lenže som zistila, že nielenže pracuje v inej televízii, ale je expriateľkou známeho politika. Podľa jej životopisu ta jej nominácia na Slovenku roka vyzerá trochu otázne.

To i Anna Lučaiová Žitná viac urobila pre žurnalistiku ….i keď i ona sa téme nefunkčnej polície a prokuratúry nechcela venovať. Mail som jej zaslala už pred rokmi. A tiež občas manipuluje, viď rozhovor s právnikom Drgoncom na TA3, keď ešte pracovala v tejto televízii.

Tu je zaslaný mail organizátorke ankety Márii Rehákovej:

Uverejnené informácie k ankete na tomto odkaze:
https://www.progresivne.com/2024/06/18/marta-janckarova-andrea-kozinkova-a-prestizna-anketa-slovenka-roka/

Peter Pellegrini a dezoláti. . . . .

15.06.2024

Priznám sa, že keď som včera našla v diskusii na pravda.sk odkaz na tento starší článok, tak som si myslela, že to je žart. Lenže na Slovensku je všetko možné a žart to nebol. K tomu článku bolo aj video. A týmto chcem poďakovať diskutujúcemu, ktorý tento odkaz dal do diskusie k jednému článku. Nebol to blog, bol to článok. [...]

Zuzana Kovačičová, verejne mi vysvetlíte, prečo cenzurujete . . . . .

14.06.2024

Náhodou som si prečítala Váš včerajší rozhovor v Deníku N. V podstate len odomknutú časť rozhovoru, lebo nemám predplatné. Niektorý dobrák do diskusie vložil odkaz na Váš ďalší komentár v denníku SME. Ide o tieto články: https://dennikn.sk/4046872/zuzana-kovacic-hanzelova-nenavist-nie-je-nazor-stat-nie-je-schopny-obete-ochranit/?ref=top Škoda, že ste to nepochopila, [...]

Poslanec Peter Kotlár mail o cenzúre v RTVS vyhodil bez prečítania. Je to bývalý spolupracovník Martiny Šimkovičovej.

11.06.2024

Poslanec MUDr. Peter Kotlár spolupracoval s Martinou Šimkovičovou v TV Slovan. Takže teoreticky by ho mala zaujímať cenzúra v médiach. Prakticky by ho to malo zaujímať ako poslanca NR SR. Nezaujímalo. Buď on alebo jeho asistent vyhodil mail bez prečítania. Včera som posielala maily všetkým poslancom ohľadne cenzúry v RTVS. Niektorí poslanci mali plné schánky mailov, preto [...]

Ivan Korčok, prezidentské voľby, Mária Kolíková

Poslanci odvolali šéfov výborov Šipoša a Kolíkovú

27.06.2024 19:02

Návrhy na odvolanie podali koaliční poslanci. Oba návrhy podporilo 76 zo 79 hlasujúcich poslancov.

tibor gašpar

Novým podpredsedom Národnej rady SR bude Tibor Gašpar

27.06.2024 18:58

Post sa uvoľnil po odchode poslanca Blahu, ktorý sa funkcie vzdal po zvolení do Európskeho parlamentu.

internát, areál, Zobor

Dažďová smršť zatopila centrum mesta aj nemocnicu. Výťahy nefungovali, pacientov vynášali na poschodia ručne

27.06.2024 18:05

Mesto pod Zoborom ráta škody na státisíce eur. Novozámockú nemocnicu museli zatvoriť, operácie tam „stopli“. Hrozil jej dokonca energetický blackout.

SR nehoda zrážka autobus vlak mŕtvi NRX

Päť mŕtvych po tragickej nehode pri Nových Zámkoch. Náraz autobus roztrhol, rušeň zachvátili plamene

27.06.2024 17:56, aktualizované: 19:55

Nehoda sa stala v smere na Dvory nad Žitavou.