Založ si blog

Rakovina – koniec jednej choroby ľudstva

Dr. Matthias Rath objavil hlavný mechanizmus na kontrolu rakoviny pomocou špecifických mikrovýživných látok. Tým sa však automaticky stal terčom útokov loby farmakartelu, pretože jeho terapiu a účinné látky si farmakartel nemôže patentovať.

Pozrite si zaujímavú prednášku, ktorá je na adrese:

http://www.auria.sk/blog/rakovina-koniec-jednej-choroby-ludstva

Táto prednáška, ktorá odznela na jeseň v roku 2011 v Berlíne, môže otriasť vašim náhľadom na „dobrý“ farmaceutický priemysel ktorý akože neúnavne hľadá prostriedky na liečbu chorôb. Do istej miery áno, ale iba ak sa tieto prostriedky dajú patentovať. Iba ak na tom môžu zarobiť. A ak niekto príde na to, že nejaká prírodná látka, napríklad vitamín C, dokáže obaliť nádor, aby nemetastázoval, nuž, robia všetko preto, aby ste sa tieto informácie nedozvedeli, a keď už, aby ich autora zosmiešnili a jeho prácu bagatelizovali. Prečo? Lebo na takom lieku sa nemôžu napakovať.

Skúšali Dr. Ratha umlčať právnikmi. To sa im však za 19 rokov nepodarilo. Prečo? Lebo má pravdu! Množstvo vedeckých publikácií, vrátane klinických skúšok, potvrdzuje účinnosť bunkových vitálnych látok skúmaných výskumným ústavom Dr. Ratha v boji proti rakovine. Skoro všetky veľké výskumné ústavy a univerzity v súčasnosti uskutočňujú príslušné klinické štúdie s prírodnými mikrovýživnými látkami.

Ak si nájdite na túto prednášku čas asi 2 hodiny, pochopíte to, s čím si farma-doktori dodnes nevedia rady – kľúčový mechanizmus šírenia rakoviny – a ako zabrániť metastázovaniu.

V druhej časti prednášky sa dozviete desivé pozadie chemoterapeutík. Hovoria vám niečo bojové chemické látky ako yperit? Viete že nacistickí bossovia pripravili model súčasnej EÚ? A že po 2. svetovej vojne si IG Farben rozobrali chamtivé židovské klany Rockerfellerovcov a Rothschildovcov? Potom niet sa čo diviť, že farmaceutické firmy sa chovajú tak bezohľadne a nečestne, ako sa chovajú.

Celý text je prevzatý zo stránky www.auria.sk/blog, kde sú veľmi zaujímavé preklady článkov i o medicíne.

Publikujem to na svojom blogu preto, aby ľudia, ktorých to zaujíma, vedeli tieto informácie.

 

 

 

Peter Pellegrini a dezoláti. . . . .

15.06.2024

Priznám sa, že keď som včera našla v diskusii na pravda.sk odkaz na tento starší článok, tak som si myslela, že to je žart. Lenže na Slovensku je všetko možné a žart to nebol. K tomu článku bolo aj video. A týmto chcem poďakovať diskutujúcemu, ktorý tento odkaz dal do diskusie k jednému článku. Nebol to blog, bol to článok. [...]

Zuzana Kovačičová, verejne mi vysvetlíte, prečo cenzurujete . . . . .

14.06.2024

Náhodou som si prečítala Váš včerajší rozhovor v Deníku N. V podstate len odomknutú časť rozhovoru, lebo nemám predplatné. Niektorý dobrák do diskusie vložil odkaz na Váš ďalší komentár v denníku SME. Ide o tieto články: https://dennikn.sk/4046872/zuzana-kovacic-hanzelova-nenavist-nie-je-nazor-stat-nie-je-schopny-obete-ochranit/?ref=top Škoda, že ste to nepochopila, [...]

Poslanec Peter Kotlár mail o cenzúre v RTVS vyhodil bez prečítania. Je to bývalý spolupracovník Martiny Šimkovičovej.

11.06.2024

Poslanec MUDr. Peter Kotlár spolupracoval s Martinou Šimkovičovou v TV Slovan. Takže teoreticky by ho mala zaujímať cenzúra v médiach. Prakticky by ho to malo zaujímať ako poslanca NR SR. Nezaujímalo. Buď on alebo jeho asistent vyhodil mail bez prečítania. Včera som posielala maily všetkým poslancom ohľadne cenzúry v RTVS. Niektorí poslanci mali plné schánky mailov, preto [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Podvodníčka vydávajúca sa za vyšetrovateľku okradla seniora o 4300 eur

17.06.2024 15:03

Páchateľka mala podľa polície seniorovi zavolať s tým, že jeho dcéra spôsobila dopravnú nehodu.

Moskva / Lekár / Sanitka / Záchranka /

Desiatky ľudí v Moskve skončili v nemocnici. Otrávili sa šalátom z donáškovej služby

17.06.2024 14:11

U všetkých nakazených sa zistilo, že majú príznaky botulizmu.

Jozef Hanuska

Skutok preklasifikovali. Synovi smutne známeho vraha hrozí za brutálnu vraždu ženy doživotie

17.06.2024 13:50

Polícia v januári informovala o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia pátra po nezvestnom 15-ročnom Marošovi z Bratislavy

17.06.2024 13:40

Odišiel v sobotu z miesta svojho bydliska na Bagarovej ulici v hlavnom meste na neznáme miesto.