Založ si blog

Rakovina – koniec jednej choroby ľudstva

Dr. Matthias Rath objavil hlavný mechanizmus na kontrolu rakoviny pomocou špecifických mikrovýživných látok. Tým sa však automaticky stal terčom útokov loby farmakartelu, pretože jeho terapiu a účinné látky si farmakartel nemôže patentovať.

Pozrite si zaujímavú prednášku, ktorá je na adrese:

http://www.auria.sk/blog/rakovina-koniec-jednej-choroby-ludstva

Táto prednáška, ktorá odznela na jeseň v roku 2011 v Berlíne, môže otriasť vašim náhľadom na „dobrý“ farmaceutický priemysel ktorý akože neúnavne hľadá prostriedky na liečbu chorôb. Do istej miery áno, ale iba ak sa tieto prostriedky dajú patentovať. Iba ak na tom môžu zarobiť. A ak niekto príde na to, že nejaká prírodná látka, napríklad vitamín C, dokáže obaliť nádor, aby nemetastázoval, nuž, robia všetko preto, aby ste sa tieto informácie nedozvedeli, a keď už, aby ich autora zosmiešnili a jeho prácu bagatelizovali. Prečo? Lebo na takom lieku sa nemôžu napakovať.

Skúšali Dr. Ratha umlčať právnikmi. To sa im však za 19 rokov nepodarilo. Prečo? Lebo má pravdu! Množstvo vedeckých publikácií, vrátane klinických skúšok, potvrdzuje účinnosť bunkových vitálnych látok skúmaných výskumným ústavom Dr. Ratha v boji proti rakovine. Skoro všetky veľké výskumné ústavy a univerzity v súčasnosti uskutočňujú príslušné klinické štúdie s prírodnými mikrovýživnými látkami.

Ak si nájdite na túto prednášku čas asi 2 hodiny, pochopíte to, s čím si farma-doktori dodnes nevedia rady – kľúčový mechanizmus šírenia rakoviny – a ako zabrániť metastázovaniu.

V druhej časti prednášky sa dozviete desivé pozadie chemoterapeutík. Hovoria vám niečo bojové chemické látky ako yperit? Viete že nacistickí bossovia pripravili model súčasnej EÚ? A že po 2. svetovej vojne si IG Farben rozobrali chamtivé židovské klany Rockerfellerovcov a Rothschildovcov? Potom niet sa čo diviť, že farmaceutické firmy sa chovajú tak bezohľadne a nečestne, ako sa chovajú.

Celý text je prevzatý zo stránky www.auria.sk/blog, kde sú veľmi zaujímavé preklady článkov i o medicíne.

Publikujem to na svojom blogu preto, aby ľudia, ktorých to zaujíma, vedeli tieto informácie.

 

 

 

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

Otvorený dopis Slovenskej televízii o prokuratúre

15.03.2024

Vyštudovaná novinárka Zuzana Vicelová, ktorá pracuje v Slovenskej televízii je moja spolužiačka z priemyslovky. Preto som si ju dovolila osloviť s kauzou, ktorú som uverejnila na tomto blogu. Okrem toho: Slovenská televízia je verejnoprávna a mala by sa venovať všetkým témam vo verejnom záujme. Mail som i poslala včera. Vzhľadom k tomu, že ten článok na blogu, na ktorý som [...]

Kauza špeciálna prokuratúra, Nemocnica Nové Zámky a spojitosť s OĽANO – doplnenie

14.03.2024

Phdr. Mária Beňová, ktorá je za OĽANO mi v diskusii písala, že Roland Száz, ktorý bol vo vedení nemocnice v Nových Zámkoch, nikdy nebol člen OĽANO. Ale kandidoval za nich. Ja som ho na ich kandidátku nedala, takže nechápem, prečo to Mária Beňová za OĽANO píše mne. Nech si to vyriešia vo svojom hnutí, či politickej strane. Je to na dlhšie, preto to dávam i do článku, [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 194
Celková čítanosť: 2952714x
Priemerná čítanosť článkov: 15220x

Autor blogu

Kategórie