Založ si blog

Peter Šťastný, komunisti a eštebáci mu vadili, ale Dzurinda, SDKU a tunelári nie. . . . .

Všetci vieme svoje…povedal vo videu Peter Šťastný. Škoda, že tak poctivo ako pristupoval k hokeju Peter Šťastný nepracoval aj v politike….
Nemenoval v tom videu nikoho konkrétne celým menom, ale bol pri tom Golonka….Už z tohoto videa je mne jasné, že tí dvaja sa „nemuseli“ už pred týmto sporom.

Toto video, ktoré spomínam, je vložené v tomto článku:
https://sportweb.pravda.sk/hokej/ostatne/clanok/665128-estebak-a-sudruh-desatrocie-trvajuci-spor-legiend-stastneho-a-golonku-ukoncil-najvyssi-sud/

Peter Šťastný bol šesť rokov Generálny manažér štátnej reprezentácie A mužstva a tvrdí vo videu, že pod ním tá reprezentácia mala výsledky. Pokiaľ tam bol on, tak sme vyhrali zlato, stribro, bronz….Ja to nespochybňujem. Je to plus a bol za to platený. Predpokladám, že to nerobil zadarmo.

Ale je škoda, že nemal žiadne viditeľné výsledky ako europoslanec. Europoslancom bol 10 rokov a tiež bol za to platený. Bol poslanec za SDKÚ

Upozorňujem na to, že nemám nič osobne ani proti Golonkovi, ani proti Petrovi Šťastnému ako proti hokejistom. Nepoznám ich osobne ako ľudí. Knihu Petra Šťastného som čítala, bolo tam hlavne o hokeji a Golonku som videla v niektorých reláciach, napríklad u Karla Šípa Všechnoparty a bola s ním sranda.

Vo videu v priloženom článku Peter Šťastný hovorí:(4.20 minuta) „….tento štadion je jeden veľmi dobre vymyslený plán ako okradnúť občanov a daňovníkov Slovenska.

Ďalej v tomto videu Peter Šťastný hovorí: U nás nie je záujem vyšetriť vecí. Treba ísť po tokoch peňazí…všetko sa dá zistiť. Tak ako v minulosti odchádzali obrovské peniaze cez Cyprus a cez rozne iné daňové raje, nikto nikdy nehľadal, prečo ako….Preto prečo by hľadali?

Keď prokuratúra je nefunkčná, justícia je nefunkčná….Proste úradníci z vlády a z roznych ďalších štátnych aparátov dávajú súhlas ku všetkému…. Pretože každý na tom má nejaký záujem, a nejakým sposobom takto Slovensko funguje pod vplyvom ľudí, ktorí tu dominovali. drancovali, rabovali, devastovali Slovensko, proste morálne a ekonomicky ešte do roku 1989. Dnes tí istí ľudia sa majú omnoho omnoho lepšie ako sa mali vtedy.“

Koniec citácie z videa.

Neviem o kauze Peter Šťastný a Golonka podrobnosti, preto si dovolím se nepísať svoj súkromný názor. Podľa mňa moj názor nie je podstatný bez znalostí spisu.

Ale zaráža ma, že Petrovi Šťastnému Golonka vadí, ale kauza ktorú som mu spomínala v maili, mu ako europoslancovi nevadila a ešte Mikuláša Dzurindu po rokoch vyzdvihuje. Nemá dvojaký meter?
A nepište mi do diskusie, že Peter Šťastný je katolík…..to nie je podstatné. Podstatné sú činy.

Na tému Peter Šťastný a Mikuláš Dzurinda som písala v tomto článku:

https://popelka.blog.pravda.sk/2023/03/29/mikulas-dzurinda-a-jeho-podpora-od-legendy-petra-stastneho/

Karel Kryl by mal 80 rokov

15.04.2024

Pred 80 rokmi sa narodil Karel Kryl. Myslím si, že si tento človek zaslúži spomienku. Bol to nadčasový spevák a nikdy sa nikomu nezapredal. Narodil sa 12.4.1944. Prvýkrát som jeho meno počula v 80 rokoch na letnej brigáde. Boli sme na Morave so spolužiakmi a náhodou som večer prišla k spolužiakom na izbu. Magneťák mali veľmi potichu a hrala tam nejaká pre mňa neznáma [...]

Pelle = dieťa šťasteny

09.04.2024

Lebo to, ako sa on prepracoval až na post prezidenta, sa inak nazvať nedá. Nenápadne sa po Ficovom chrbte posúval vyššie a vyššie, až zakotvil vo funkcii najvyššej, prezidentskej. Jediné, čo k tomu potreboval, bolo poslúchať, pritakávať, klamať, pri nepríjemných otázkach odpovedať vyhýbavo, vykrúcať sa, používať prázdne frázy, hovoriť kvetnato a pritom všetkom sa [...]

Sú novinári na strane dobra a spravodlivosti ?

21.03.2024

Jaro vždy chcel, aby Korzár písal odvážne a kriticky, stál na strane spravodlivosti, práva a dobra. Chcel, aby boli jeho redaktori féroví a korektní, kontrolovali tých pri moci a zastávali sa bežných ľudí. Citujem z nižšie pripojeného článku: https://korzar.sme.sk/c/23299172/zomrel-sefredaktor-dennika-korzar-jaroslav-vrabel-novinam-venoval-cely-zivot.html?ref=njctse Verím, [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 196
Celková čítanosť: 2966390x
Priemerná čítanosť článkov: 15135x

Autor blogu

Kategórie